Oude browser!

U gebruikt een verouderde browser

Wilt u gebruik maken van onze website?
Dan raden wij aan een nieuwe browser te gebruiken.

Download een nieuwe browser

info@baazenco.nl
0591 55 46 28

Thuiswerken als een BAAZ

Ben jij al gewend aan thuis werken? Nee? Dat is niet zo gek.

Wij helpen je mee met onze dagritme kaarten, Want zoals Frizzle Sizzle al eens wijs zei: ‘alles heeft een ritme’. (krijg nu maar eens dit nummer uit je hoofd)

Hieronder kan je deze kaartjes downloaden. Klik erop, print ze uit en hangt ze op, prik ze op een prikbord en hopelijk geeft jou dit een beetje houvast tijdens het thuis werken. Zet hem op topper!


Welke maatregelen treffen wij, wat kunnen wij voor jou doen.

Beste klant of relatie,

Door het Coronavirus zijn ook wij genoodzaakt enkele maatregelen in te voeren. Omdat we jullie graag goed willen informeren en op de beste wijze willen ondersteunen hebben wij wat dingen op een rij gezet.

Bereikbaarheid

Wij volgen uiteraard de regels van het RIVM. Een deel van ons is op kantoor aanwezig, maar enkelen werken thuis. Dit houdt in dat er geen volledige bezetting is bij ons op kantoor. Wij blijven gewoon werkzaam en (telefonisch) bereikbaar, zoals je van ons gewend bent! Echter, kan dit wel betekenen dat je niet rechtstreeks telefonisch kan worden doorverbonden, maar later teruggebeld wordt.

Afspraak?

De komende drie weken maken wij geen fysieke afspraken. Heb je binnenkort een afspraak met een van ons? Dan nemen wij contact met je op. In overleg bepalen we samen hoe en wanneer de afspraak plaats zal vinden (bijv. telefonisch of via video bellen). Wij passen ons zo veel mogelijk aan.


Hoe kunnen wij helpen…

Wil je jouw klanten goed informeren over jouw eigen maatregelen met betrekking tot het Coronavirus? Wij denken hierin graag mee. Hierbij kun je denken aan een goede voorlichtingstekst op je website of social media, interne communicatie voor je medewerkers of een alvast een campagne voor als de Coronacrisis voorbij is….. we helpen je graag.