Oude browser!

U gebruikt een verouderde browser

Wilt u gebruik maken van onze website?
Dan raden wij aan een nieuwe browser te gebruiken.

Download een nieuwe browser

info@baazenco.nl
0591 55 46 28
Terug naar overzicht

LosánNL een eigen unieke uitstraling

Wel eens gehoord van LosánNL? Zij exporteert naar meer dan 40 landen en is één van de toonaangevende producenten van fineer in Europa. LosánNL biedt houtoplossingen voor iedereen die op zoek is naar een warm en hoogwaardig design en een duurzaam interieur. Bij een groeiend bedrijf in deze markt hoort een passende professionele en eenduidige uitstraling.

Wat hebben we gedaan?

Voor LosánNL zijn we begonnen met een naam- en logotraject, voorheen heette LosánNL namelijk Losán Benelux BV. Daaruit voortvloeiend het creatieve concept, inclusief kleurenpalet, fotografie en namen voor de verschillende collecties: Florán, Skogán, Hotán, Dasán en Sumán. Daarbij hoort ook de vertaling van de nieuwe vormgeving in de diverse communicatiemiddelen zoals; productmappen, brochures, website en een bedrijfsfilm. En uiteindelijk de introductie en lancering van de nieuwe naam en stijl bij de klanten en dealers van LosánNL.

Samenwerken

We ondersteunen LosánNL bij het verder uitrollen van het concept en het doorontwikkelen en uitvoeren van hun marketing & communicatie. We zijn als het ware het verlengde van de marcom afdeling van LosánNL.