Oude browser!

U gebruikt een verouderde browser

Wilt u gebruik maken van onze website?
Dan raden wij aan een nieuwe browser te gebruiken.

Download een nieuwe browser

info@baazenco.nl
0591 55 46 28
Terug naar overzicht

Wintercampagne ’19/’20

Het Drents Energie Loket zocht voor de wintercampagne een creatief concept om inwoners van de provincie Drenthe te enthousiasmeren over het duurzaam maken van hun woning.

 

UPDATE

Tijdens de informatie avonden van het Drents Energie Loket maak je contact met diverse bedrijven die het duurzaam maken van jouw woning mogelijk kunnen maken. Je gaat als het ware speed daten voor je woning. Hierdoor hebben wij de koppeling gemaakt naar het ‘up date’ gaan voor je woning. Je zorgt voor een UPDATE en je gaat (Drentse spreekwijze) ‘up date’.

Om dit kracht bij te zetten, hebben we de duurzame keuzes gepresenteerd als een tinder match voor uw woning.

Swipen

Elk type woning heeft een andere match qua maatregelen om je woning te ‘updaten’.

Om aan te geven dat het Drents Energie Loket objectief is en diverse informatie en bedrijven aanbiedt, hebben we in het concept laten zien dat je kunt ‘swipen’ tussen de diverse maatregelen. Je kunt jouw match maken tussen de maatregelen.

Zie het voorbeeld hieronder van de posters die gebruikt zijn voor de algemene campagne. Een voorbeeld voor een woning van bouwjaar 1920, en een van een woning uit 1960.

Voor wie

We hebben gekeken naar de type woningen die Drenthe heeft. Daaruit kwamen 4 type woningen uit een ingekaderde bouwperiode. Aan de hand van deze 4 types hebben we persona’s gemaakt met een bijpassende grafische uitwerking.