Oude browser!

U gebruikt een verouderde browser

Wilt u gebruik maken van onze website?
Dan raden wij aan een nieuwe browser te gebruiken.

Download een nieuwe browser

info@baazenco.nl
0591 55 46 28
Terug naar overzicht

Voet aan de grond in Noordwest-Europa

EMMTEC services ondersteunt bedrijven in de chemische procesindustrie bij het uitvoeren van hun bedrijfsprocessen. Voor 2022 heeft EMMTEC als doelstelling gesteld om de winst te verdubbelen en een fullservice pakket aan te kunnen bieden voor de procesindustrie in Noordwest-Europa. Om hieraan bij te dragen, heeft Verhoef & Co een marketing- en communicatiebeleid ontwikkeld.

Het hemd van het lijf vragen

We zijn begonnen met een interne analyse door de MT-leden en overige medewerkers van EMMTEC het hemd van het lijf te vragen, door rondleidingen over het terrein en de analyse van diverse documenten. Vervolgens zijn we aan de slag gegaan met de externe analyse: omgevingsanalyse en concurrentieanalyse.

SWOT

Aan de hand van deze marktanalyse kwamen er kansen en bedreigingen naar voren. Op basis hiervan konden we de SWOT-analyse opstellen en de hoofdstrategie van EMMTEC services bepalen. Tenslotte is het creatieve team binnen Verhoef & Co aan de slag gegaan met een creatief concept. Door middel van creatief brainstormen is er een vertaling gemaakt van de boodschap naar de tekst, beeld, vorm en de wijze van communiceren.