Oude browser!

U gebruikt een verouderde browser

Wilt u gebruik maken van onze website?
Dan raden wij aan een nieuwe browser te gebruiken.

Download een nieuwe browser

info@baazenco.nl
0591 55 46 28
Terug naar overzicht

we gaan bouwen!

“…leuk? Waar gaan we aan bouwen? Een merk, een logo, een campagne?” “Nee wij van Brands Bouw gaan bouwen aan de Schimmer Esch en we willen een heel ander concept dus willen jullie meedenken?” “Ja natuurlijk.”

Om een uniek stadsvilla-concept in de markt te zetten hebben we alles wat we weten over bouwbrochures over boord gegooid en zijn we bakboord gegaan….of was het nu stuurboord? Na ja, de andere kant op.

 

gevoel in plaats van stenen

De Schimmer Esch is een uniek bouwproject waarbij we zijn uitgegaan van de lifestyle die past bij de doelgroep in plaats van het gebouw zelf.

Zo vaak kom je het niet tegen dat er gezinswoningen worden gebouwd in een bruisend centrum. Daar hebben we gebruik van gemaakt. We kozen voor het gevoel in plaats van de praktische feiten als uitgangspunt.

de glossy

Wij maakten een glossy in plaats van een bouwbrochure met als focus: het leven dat je gaat leven als je een woning koopt aan de Schimmer Esch. Middenin het centrum is middenin het leven. Ondersteund door eigen fotografie en gave visuals kwam het blad Emmen City Living tot leven.