Hé communicatieadviseur! You’re the one that we want!

Heb jij het overzicht? En weet jij creatief de lijntjes te knopen tussen nu en de toekomst? Weet jij precies welke stappen er gezet moeten worden voor de juiste aanpak van een communicatie- of marketingvraagstuk? Dan ben jij onze nieuwe communicatiebaaz!

Jij bent de drijvende kracht achter nieuwe, innovatieve communicatieadviezen en campagnes. Je hebt daarbij oog voor nieuwe marketing-/communicatietrends en deze weet jij dan ook moeiteloos toe te passen. Met jouw plannen weet je de klant voor meerdere jaren in het zadel te helpen en zich te onderscheiden ten opzichte van de rest. Met andere woorden: jij identificeert het gat tussen de identiteit en het imago van onze veelzijdige groep klanten. En je hebt een stappenplan op maat voor ze!

Het belangrijkste? Dat is dat je kan luisteren naar onze klanten en dat kan vertalen naar wat ze écht nodig hebben. Jij hebt namelijk al redelijk wat ervaring in het uitvragen bij klanten, het zien van de kansen die zich voordoen bij analyse en het opstellen van het juiste advies. Weet je de klant dan ook nog eens te inspireren? Dan ben je meer dan welkom!

dus, wat heb jij te bieden?

• Je hebt je strepen verdiend binnen communicatiestrategie, advisering, marketingcommunicatie of vergelijkbaar werk.

• Je hebt een commercieel perspectief op communicatie en weet een ‘helicopterview’ te behouden.

• Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.  

• Je bent een teamplayer en weet verwachtingen te managen.

• Je hebt hbo werk- en/of denkniveau.

wie zijn wij dan?!

Wij zijn Baaz&Co; gedreven conceptdenkers, veelzijdige communicatieadviseurs en creatieve vormgevers die zich druk maken om jouw verhaal en identiteit. Kortom, creatieve communicatie. Van strategie tot concept en creatie, van begin tot eind én daarna. Alles moet kloppen, net als je hart. Dat van ons ligt bij het maken van een uniek merkverhaal, een slim design, een strak strategisch concept met bijpassende (online) marketing en mediacampagnes.

en wat hebben we jou te bieden?

• Een flexibele en gezellige werkomgeving.

• Aantal uren en werkdagen zijn bespreekbaar.

• Voldoende hersenkrakers en strategiepuzzels met creatieve inslag.

• Enorme diversiteit in opdrachten en klanten.

• Gezellige en gedreven collega’s.

• En natuurlijk een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

solliciteer vandaag nog!

Enthousiast geworden en sta je te popelen om aan de slag te gaan? Snappen we! Solliciteer vandaag nog op deze heerlijke functie met diversiteit in écht een leuk team via het formulier hieronder! Is jouw sollicitatie met daarbij een cv en motivatiebrief signed, sealed and delivered? Dan nemen wij snel contact met je op! Heb je nog wat vragen? Bel 0591 55 46 28, mail naar [email protected], kom langs of stuur een postduif!

Let op: deze vacature wordt 27 februari gesloten. Solliciteer daarom vandaag nog!

Sollicitatie Communicatieadviseur Medior

"*" geeft vereiste velden aan

Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: jpg, png, pdf, Max. bestandsgrootte: 128 MB.