Oude browser!

U gebruikt een verouderde browser
Internet Explorer (IE) is al een tijdje afgeschreven door Microsoft.

Wilt u gebruik maken van onze website?
Dan raden wij aan een nieuwe browser te gebruiken.

Download een nieuwe browser

info@baazenco.nl
0591 55 46 28

Wat wij doen?

Wij vertellen jouw verhaal met onderscheidend design en scherpe content

Wij doen alles voor jouw merk. Elk merk heeft een eigen uniek verhaal, dat op een passende manier de wereld in geslingerd moet worden. Dit doen wij door een succesvol strategisch concept te bedenken en tegelijkertijd voor de uitvoering te zorgen. Dat gaat wat ons betreft hand in hand.

Doordat wij handjes vasthouden met onze partner Verhoef & Co kun jij profiteren van het beste van beide werelden: reclame én marketing & communicatie. Op elk gebied staat een expert voor je klaar. Maak daar gebruik van!


Baaz & Co is een enthousiast team van creatieve vormgevers, gedreven conceptdenkers, bevlogen communicatieadviseurs en medewerkers en rappe copywriters. Elk baazje heeft zijn of haar eigen expertise en kan teren op jarenlange ervaring. Dat betekent dat jij voor elk vraagstuk bij ons terecht kunt en dat wij voor elk vraagstuk een oplossing hebben. Bij elke opdracht bekijken we opnieuw hoe we vernieuwend kunnen zijn en hoe we kunnen blijven verBAAZen.

Jij bent de eindbaaz
Wij zorgen voor een verBAAZend antwoord op jouw vraag. Dit doen we graag samen met jou. We komen bij je over de bedrijfsvloer, nemen je mee in onze denkwijze en lopen samen de stappen door. Klanten worden onderdeel van Baaz & Co, want jij bent tenslotte de eindbaaz! Oh ja, en de evaluatie van onze dienstverlening? Doen we onder genot van een lekker kopje koffie, niet per mail of telefoon. Wij gedijen het best in het gezelschap van andere baazjes. Gezellig toch?


En nu concreet

Van het maken van een huisstijl, logo’s, online en offline mediacampagnes, websites, strategische en creatieve concepten, content voor social media, nieuwsbrieven, brochures en posters tot een complete restyling of herpositionering: you name it en wij doen het. Natuurlijk hoef je niet voor het hele pakketje te gaan. Wij maken met plezier afzonderlijke items voor je, zoals een huisstijl of alleen een logo.

Wat je ook kiest, wij beginnen altijd met een nauwgezet advies en eindigen met een verBAAZend resultaat.


Maar wij doen meer!

Onder de noemer Rent a Drent kun je een baazje van ons lenen. Zit je bijvoorbeeld middenin een drukke periode en kom je aan bepaalde werkzaamheden niet toe? Staat er een verlof aan te komen of heb je gewoon extra power nodig? Wij komen je tijdelijk ondersteunen op kantoor.

Je kunt er ook voor kiezen om ingewikkelde communicatievraagstukken voor een langere periode bij ons op kantoor neer te leggen. In dat geval heb je één aanspreekpunt maar de expertise van het hele team.

Heb je alleen een vraag of al een opdracht klaarliggen? Bel ons en wij regelen het voor je.

Ring, ring

Heb je vragen over onze werkwijze of wil je een afspraak maken? Neem gerust contact met ons op.

&