Oude browser!

U gebruikt een verouderde browser

Wilt u gebruik maken van onze website?
Dan raden wij aan een nieuwe browser te gebruiken.

Download een nieuwe browser

info@baazenco.nl
0591 55 46 28

Wat wij doen?

Wij begeleiden jou in de wereld van communicatie.

Wij doen alles voor jouw merk. Noem ons full service of gewoon effectief.

Elk merk heeft een eigen uniek verhaal, dat op een passende manier de wereld in geslingerd moet worden. Dit doen wij door een succesvol strategisch advies en een creatief concept te bedenken. Tegelijkertijd zorgen we voor de uitvoering. Dat gaat wat ons betreft hand in hand.

Wij doen alles op het gebied van marketing en communicatie en design: van het bedenken van een doeltreffende strategie tot het schrijven en uitvoeren van een communicatieplan, van het bedenken van sprankelende marketingcampagnes tot het organiseren van symposia en masterclasses, van het ontwerpen van folders en websites tot het bedenken van leuke gadgets, van het maken van een slimme social mediaplanningen tot het bijhouden van social media voor klanten.


Baaz & Co is een enthousiast team van creatieve vormgevers, gedreven conceptdenkers, bevlogen communicatieadviseurs en medewerkers en rappe copywriters. Elk baazje heeft zijn of haar eigen expertise en kan teren op jarenlange ervaring. Dat betekent dat jij voor elk vraagstuk bij ons terecht kunt en dat wij voor elk vraagstuk een oplossing hebben. Bij elke opdracht bekijken we opnieuw hoe we vernieuwend kunnen zijn en hoe we kunnen blijven verBAAZen.

Wij houden van strategische concepten, succesvolle campagnes en betekenisvolle content. Als onze dienstverlening iets teweeg brengt, hebben wij ons doel bereikt. Dit doen wij op een verfrissende en constante manier. Innovatief, out of the box en doelgericht: dat is wat wij beloven!

Jij bent de eindbaaz
Wij zorgen voor een verBAAZend antwoord op jouw vraag. Dit doen we graag samen met jou. We komen bij je over de bedrijfsvloer, nemen je mee in onze denkwijze en lopen samen de stappen door. Klanten worden onderdeel van Baaz & Co, want jij bent tenslotte de eindbaaz! Oh ja, en de evaluatie van onze dienstverlening? Doen we onder genot van een lekker kopje koffie, niet per mail of telefoon. Wij gedijen het best in het gezelschap van andere baazjes. Gezellig toch?


En nu concreet

Van het maken van een huisstijl, logo’s, (cross- of multimediale) online en offline mediacampagnes, websites, strategische marketing adviezen en creatieve concepten, content voor social media, brochures en posters tot een complete restyling of herpositionering: you name it en wij doen het. Natuurlijk hoef je niet voor het hele pakketje te gaan. Wij maken met plezier afzonderlijke items voor je, zoals een huisstijl of alleen een logo.

Wat je ook kiest, wij beginnen altijd met een nauwgezet advies en eindigen met een verBAAZend resultaat.


Maar wij doen meer!

Onder de noemer Rent a Drent kun je een baazje van ons lenen. Zit je bijvoorbeeld middenin een drukke periode en kom je aan bepaalde werkzaamheden niet toe? Staat er een verlof aan te komen of heb je gewoon extra power nodig? Wij komen je tijdelijk ondersteunen op kantoor.

Je kunt er ook voor kiezen om (ingewikkelde communicatievraagstukken voor een langere periode bij ons op kantoor neer te leggen. In dat geval heb je één aanspreekpunt maar de expertise van het hele team.

Heb je alleen een vraag of al een opdracht klaarliggen? Bel ons en wij regelen het voor je.