“Help, ik kan geen medewerkers vinden.” Dit horen wij steeds vaker. Nieuwe medewerkers vinden is meer dan alleen een gelikte vacature. Wij helpen je met een strategische en creatieve aanpak om de juiste talenten aan te trekken én te behouden. Arbeidsmarktcommunicatie en arbeidsmarktcampagnes, het zijn dé manieren om jouw team aan te vullen tot de perfecte onderneming!

De laatste jaren heeft er echt een aardverschuiving plaatsgevonden op het gebied van arbeidsmarkten. Jouw onderneming moet zich nu namelijk verkopen aan de potentiële kandidaat bij een openstaande vacature! Gelukkig weten we bij Baaz&Co hoe we dit aan moeten vliegen en bereiken we als de bliksem de kandidaten die jij zoekt.

een gepast plan voor arbeidsmarktcampagnes

Elke onderneming is natuurlijk anders, heeft andere wensen en andere budgetten voor  arbeidsmarktcommunicatie en arbeidsmarktcampagnes. Daarom gaan we gewoon graag met je in gesprek, zodat we maatwerk kunnen leveren! Jouw kandidaten gevonden binnen jouw wensen. In het eerste gesprek bespreken we jouw wensen, de uitstraling van je bedrijf op de arbeidsmarkt én willen we natuurlijk weten wie jouw ideale sollicitanten of kandidaten zijn. Daarna gaan we voor je aan de slag om juist die personen te triggeren met een gepast communicatieplan of een gepaste campagne. Van strategie en creatief concept tot de uitvoering, wij fixen het allemaal voor je.

Wij helpen bedrijven met het ontwikkelen van strategieën die aansluiten bij hun unieke cultuur en waarden. Of het nu gaat om wervingscampagnes, employer branding of interne communicatie, ons creatieve team staat klaar om maatwerkoplossingen te bieden die impact maken.

Hoe wij dit doen?
Strategische planning
We analyseren de markt en jouw specifieke behoeften om een effectieve communicatiestrategie op te stellen.
Creatieve content
Van pakkende vacatures tot inspirerende verhalen, we creëren content die de aandacht trekt en blijft hangen.
Multichannel Campagnes
We zorgen voor een consistente boodschap over alle kanalen, van social media tot interne nieuwsbrieven.
Data-gedreven optimalisatie
We monitoren en optimaliseren voortdurend om de beste resultaten te garanderen.

Het enige wat jij nog hoeft te doen? Dat is jouw agenda vrijmaken voor de sollicitatiegesprekken. Lekker bezig!

Dus, wil jij je imago als werkgever opkrikken, of nieuwe collega’s werven? Kom dan eens langs of neem contact met ons op!