Arbeidsmarktcommunicatie en arbeidsmarktcampagnes, het zijn dé manieren om jouw team aan te vullen tot de perfecte onderneming!

De laatste jaren heeft er echt een aardverschuiving plaatsgevonden op het gebied van arbeidsmarkten. Jouw onderneming moet zich nu namelijk verkopen aan de potentiële kandidaat bij een openstaande vacature! Gelukkig weten we bij Baaz&Co hoe we dit aan moeten vliegen en bereiken we als de bliksem de kandidaten die jij zoekt.

een gepast plan voor arbeidsmarktcampagnes

Elke onderneming is natuurlijk anders, heeft andere wensen en andere budgetten voor  arbeidsmarktcommunicatie en arbeidsmarktcampagnes. Daarom gaan we gewoon graag met je in gesprek, zodat we maatwerk kunnen leveren! Jouw kandidaten gevonden binnen jouw wensen. In het eerste gesprek bespreken we jouw wensen, de uitstraling van je bedrijf op de arbeidsmarkt én willen we natuurlijk weten wie jouw ideale sollicitanten of kandidaten zijn. Daarna gaan we voor je aan de slag om juist die personen te triggeren met een gepast communicatieplan of een gepaste campagne. Van strategie en creatief concept tot de uitvoering, wij fixen het allemaal voor je.

Het enige wat jij nog hoeft te doen? Dat is jouw agenda vrijmaken voor de sollicitatiegesprekken. Lekker bezig!

Dus, wil jij je imago als werkgever opkrikken, of nieuwe collega’s werven? Kom dan eens langs of neem contact met ons op!