Wij zijn Baaz & Co. Wij zorgen voor aandacht.

Wij zijn conceptdenkers en strategen uit Emmen, wij zijn Baaz & Co. Ons team bestaat naast gedreven conceptdenkers, veelzijdige communicatieadviseurs, vliegende marketeers en creatieve vormgevers nog meer professionals die zich druk maken om jouw verhaal en identiteit. We worden allemaal enthousiast van veelzijdig werk; van strategie tot concept en creatie, en van begintraject tot uitvoering. Dit doen we al jaren, en hier ligt ons hart.

we’re on a mission

Je kent ze wel, van die vakmensen die écht goed zijn in wat ze doen, maar ondergesneeuwd worden door alle partijen die schreeuwen dat ze van alles kunnen. Mensen met passie voor wat ze doen. Mensen die opgaan in de ontwikkeling van de mooiste diensten of producten. Nuchter, handen uit de mouwen en soms wat bescheiden. Wij bouwen van begin tot eind sterke merken voor die vakmensen. Wij vinden namelijk dat echte kwaliteit de juiste aandacht verdient. Attention to your craft.

Onze medewerkers

 • New Baaz | soon!

  Communicatie & Project
 • Desiree

  desiree
  Communicatie & Project
 • Martine

  Office & Finance
 • Ellen

  Office
 • Jolanda

  Creatie & Concept
 • Manon

  Creatie & Concept
 • Kai

  Strategie & Concept
 • Moïse

  Communicatie & Project

We halen alles uit de kast om jouw creatieve concepten of verbazende campagnes te bezorgen. We zijn in de ban van pakkende designs, een out-of-the-box idee en gestroomlijnde huisstijlen. Hier zetten we onszelf dan ook dagelijks voor in. Voor jouw merk, jouw verhaal en jouw identiteit. Inmiddels zijn er je een groot aantal klanten voorgegaan, dus zet nu die stap!

Wij zijn Baaz & Co. Wij zijn creatief.
Wij zijn Baaz & Co. Wij zijn strategisch onderlegd.

Het is natuurlijk mooi als het er allemaal goed uitziet, maar ook voor de langere termijn moet er voor jouw merk een slim en efficiënt idee achter zitten. Daarom hebben we naast onze doeners ook denkers aan de Nijbracht 128. Zij weten precies de ruimte op te vullen tussen jouw identiteit en imago, en hebben altijd een slim plan om jouw doelgroep het beste aan te spreken.

Staat je merk inmiddels als een huis? Ook dan blijven we graag voor je werken. Wij nemen je communicatie en vormgeving uit handen, zodat jij je kunt richten op waar jij goed in bent. Met slimme campagnes, pakkende content of guerrilla marketing ben je bij ons natuurlijk aan het goede adres. Jij hebt één contactpersoon, maar een heel team van specialisten die voor je werken. Handig toch?

Wij zijn Baaz & Co. Wij zijn uitvoerend.
baaz-co background

Ook een baaz worden?