Copywriting, da’s toch gewoon een verhaaltje tikken? Nou, ja en nee. Soms wel, maar in bijna alle gevallen komt er toch net iets meer bij kijken. Copywriting is in principe het schrijven van veelal wervende teksten. Daarbij wordt er gekeken naar de identiteit van jouw onderneming en houden we rekening met veel externe factoren!

doelgroep activeren met tekst

Zo letten we erop of bepaalde woorden aan de ene kant bij jouw bedrijf passen, maar weten we aan de andere kant ook hoe we de informatie om moeten zetten naar behapbare en leuke, interessante of activerende teksten voor jouw doelgroep. Niet te kort, niet te lang, niet te scherp en niet te saai. Over elke letter wordt nagedacht dus! Uiteindelijk komen we met de boodschappen die bij jou passen en vooral ook jouw doelgroep raken.

seo

Naast dat de helderheid van je communicatie en je imago als bedrijf echt aangepakt kunnen worden met goede copywriting, kan je ook nog eens beter gevonden worden! Door ons actief met jouw website-teksten aan de slag te laten gaan kunnen we aan de hand van SEO-principes zorgen dat jouw onderneming eerder gevonden wordt. SEO (Search Engine Optimalization) is de optimalisatie van jouw vindbaarheid door de juiste zoektermen in jouw teksten te verwerken.

Bij copywriting valt veel te tikken

Onder copywriting verstaan we ook slogans, titels, website teksten, teksten voor sociale media en meer! Er valt veel te tikken dus! Wil je weten wat copywriting voor jou kan doen? Kom dan gewoon eens langs of neem contact met ons op.