Jouw jaarplan in beeld. Wat wil je bereiken komend jaar? En wat zijn je strategieën daarbij? Hoe wil je jouw onderneming en de facetten daarvan kenbaar maken aan jouw doelgroepen? Je hebt duidelijk een jaarplan nodig, maar niet getreurd; daar kunnen wij je bij helpen!

Als het om communicatie gaat is het soms lastig om te zien wat er nodig is voor je onderneming om tot de volgende stap te komen. Zo kan je soms wat lastig overzicht krijgen en weet je niet precies hoe stakeholders jouw onderneming zien. Dan is het slim om een externe partij erbij te betrekken die je hiermee helpen. Bij Baaz&Co zijn we bedreven in het maken van jaarplannen, in zowel de communicatie als de vormgeving! Zo heb jij lekker inzichtelijk wat je communicatiedoelen zijn, hoe je die moet bereiken en wat de stappen voor dit jaar moeten zijn.

Een goed jaarplan

Een goed plan moet slim geformuleerd worden, met oog voor iedereen in de organisatie. Als je namelijk alle neuzen dezelfde kant op hebt, dan maak je echt impact. Daarom moet een goed plan ook verschillende onderdelen hebben;

  • Objectives: het einddoel van het jaar.
  • Goals: je doelstellingen die helpen om tot jouw langetermijnvisie te komen.
  • Strategy: wie zijn jouw stakeholders en hoe ga je die slim betrekken?
  • Measures: meten is weten! Een cruciaal onderdeel dus. Hoe weet je wanneer de doelen behaald zijn?

Zin om jouw jaar in kaart te brengen? Mail, bel, stuur een postduif of kom gewoon vrijblijvend langs bij ons!