Niet het budget, maar wel de wens om op te vallen? Kies voor Guerrilla-marketing! Guerrilla-marketing draait om onconventionele, slimme tactieken die de aandacht trekken zonder grootschalige budgetten. Het is als de straatartiest tussen de wolkenkrabbers van de reclamewereld, en het werkt omdat het creatief, verrassend en onverwacht is. Bij Baaz&Co zijn we niet vies van wat out-of-the-box ideeën. Sterker nog; daar zijn we goed in!

Guerrilla-marketing is een breed begrip

Het kan van alles zijn, van guerrilla-acties op straat tot slimme online campagnes die mensen aan het praten krijgen. Denk aan een flashmob op een druk plein of opvallende street art met een knipoog naar jouw merk. Het doel? Een blijvende indruk achterlaten en een buzz creëren zonder een vermogen uit te geven aan traditionele advertenties.

kies voor Contact met je doelgroep

Wat guerrilla-marketing zo krachtig maakt, is de directe interactie met je doelgroep. Het is alsof je een geheime boodschap fluistert in plaats van te schreeuwen. Het is persoonlijk, het is pakkend, en het laat mensen praten. Dus, als je wilt dat jouw merk als een rebel opvalt tussen de marketinggiganten, overweeg dan eens zo’n guerrilla-aanpak. Het bewijst dat je niet altijd groot hoeft te denken om groots te scoren!

Jouw guerrillacampagne starten, of alvast leuke ideeën inwinnen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!