SEO? Dataprocessing? CTR? CTA? Analytics? Zie jij ook als een huis op tegen al die termen uit online marketing en weet je niet wat het allemaal te bieden heeft? Wij gelukkig wel, en we willen je er graag bij helpen.

Online marketing biedt ontzettend veel mogelijkheden voor ondernemers. Of je nou producten maakt voor consumenten of diensten levert aan ondernemingen, het kan helemaal afgesteld worden op jouw onderneming en naar jouw wensen. Met online marketing kan je namelijk precies instellen wie je wilt bereiken en dus ontzettend doelgericht adverteren. Wil je hondenspeeltjes verkopen aan mensen met labradors in het noorden van Overijssel? Geen enkel probleem, fixen we voor je.

Meten is weten

Een gigantisch bijkomend voordeel van online marketing is dat het te analyseren en te meten valt. Met tools zoals Google Analytics weet je precies wat er speelt en krijg je van ons elke maand een uitgebreide rapportage. In die rapportage staan conversies, een beschrijving van stakeholdersgedrag en meetinstrumenten om jouw campagnes helemaal te optimaliseren. Doe je dat dan alleen? Nee hoor! Wij kunnen met je meekijken of het van je overnemen, waar jij je het prettigst bij voelt.

Advies op maat

Op basis van jouw onderneming en jouw wensen schatten we in wat je nodig hebt en krijg je een gedegen advies voor online marketing. Wil je bijvoorbeeld meer interactie en betrokkenheid, of wil je simpelweg meer sales? Voor iedere wens is er een unieke campagne te bedenken.

Ook aan de slag met jouw online vindbaarheid, zichtbaarheid en traffic? Of wil je gewoon eens advies inwinnen over wat online marketing voor jou kan betekenen? Kom dan gewoon gezellig langs of neem contact met ons op!