De zorggroep BOAT gaat een nieuwe koers varen! Samen met X-Interactive gingen we aan de slag om het bedrijf een nieuw jasje aan te meten.

En dat nieuwe jasje? Dat moest fris, uitnodigend, modern en helemaal op maat gemaakt zijn. We maakten dus een nieuw logo en een nieuwe huisstijl, maar we schreven er ook nog eens even alle teksten op hun website!

over boat

BOAT is een zorgorganisatie in het werkgebied Drenthe en Overijssel. BOAT is gespecialiseerd in het bieden van ondersteuning op maat voor mensen die tijdelijk of permanent niet mee kunnen komen in de maatschappij op wat voor manier dan ook. Ze zijn er voor begeleiding en ondersteuning op maat in wonen en ambulante begeleiding.

De missie van BOAT is om elke bewoner van betekenis te laten zijn. Dat betekent dat ze aansluiten bij de wensen en behoeften die bij de bewoners passen. En omdat BOAT dit zo geweldig doet voor anderen, werd het dit keer onze missie om hun wensen centraal te stellen! De zorggroep straalt nu echt hun vriendelijkheid en expertise uit, vind je niet?

Meer weten over wat we kunnen met creatieve communicatie? Kom dan eens langs of neem contact met ons op!