Hoe vind je als ondernemer precies dát bedrijf in de regio waar jij naar op zoek bent? Soms lijkt het wel een speld in een hooiberg. Dat moet anders. Daarom is er de Regiodatabank om elkaar te zoeken en te vinden. Een simpele ingang voor ondernemers, maar ook voor onderwijs, onderzoekers en beleidsmakers.

Een weergaloos initiatief, maar toch was er een communicatievraag; hoe krijgen we dit initiatief aan de man? Wij mochten Regiodatabank bekender maken en er ‘schwung’ aan geven. Dus dat doen we dan ook met volle overgave!

De uitdaging

Zo! Onze vrienden van Provincie Drenthe, Ik Ben Drents Ondernemer en meer kwamen gezamenlijk bij ons terecht met hun communicatievraag over de Regiodatabank. Dus wij maakten een uitbreiding op de bestaande huisstijl, en gingen met allerlei uitingen de hort op!

En die uitingen? Die waren niet zomaar uit de lucht gegrepen! We hebben namelijk een (online) strategie gemaakt, waarin we de bekendheid van Regiodatabank in meerdere fasen realiseren. In elke fase hebben we weer een ander doel, met als einddoel het gebruiken van de Regiodatabank. Of je nu op zoek bent naar een bedrijf in Drenthe, of wanneer je jouw vindbaarheid wilt verbeteren.

Heb jij de Regiodatabank al in ‘het wild’ gespot?

Meer over de Regiodatabank

In de Regiodatabank staan meer dan 60.000 bedrijven in Drenthe en Hardenberg. Waarom? Omdat elkaar vinden in de buurt de lokale economie ondersteunt. Bij Baaz&Co zijn we ook van mening dat je beter 10 kilometer van je nieuwe klant, partner, werk of leverancier kan zitten dan 1000 kilometer. Voor het klimaat, voor de Drentse economie en voor onze tijd!

Ook jouw bedrijf staat er al in!

Hoe kan dat? Nou, de Regiodatabank bundelt de beschikbare data van onder meer overheden, Kamer van Koophandel en ondernemersverenigingen. Zo komen we tot een zo compleet mogelijk beeld van alle ondernemingen in de regio.

De Regiodatabank uitproberen? Check dan de knop hieronder!