Zorggroep Vitez, gerund door een toegewijd team in Weiteveen, heeft een duidelijke missie: persoonlijke en kwalitatieve zorg bieden aan hun cliënten. Hoewel hun logo al een sterke herkenbaarheid had, voelden ze dat hun visuele identiteit en website een opfrisbeurt konden gebruiken. Daar kwamen wij, het team van Baaz&Co, in beeld.

Uitwerking

Om te beginnen hebben we de tijd genomen om met Zorggroep Vitez om de tafel te zitten. We wilden precies begrijpen wat hun kernwaarden zijn en hoe zij zichzelf willen presenteren aan de buitenwereld. Tijdens deze gesprekken werd duidelijk dat, hoewel hun logo nog steeds perfect aansloot bij hun imago, er behoefte was aan meer visuele middelen om hun identiteit verder te versterken.

Het zit in de kleine details: de illustratie van het boekweit. Waarom boekweit? Simpel. De zorgorganisatie is gevestigd in Weiteveen en we vonden een mooie woordspeling in boekWEIT en Weiteveen. Deze illustratie werd een onderdeel van hun visuele identiteit.

Met een duidelijke richting voor ogen zijn we aan de slag gegaan met het ontwerpen van hun nieuwe website. Frisse, moderne en toegankelijke ontwerpen stonden centraal, maar de echte magie kwam pas later. Voor de fotografie hebben we samengewerkt met Peter Timmer. We hebben twee dagen ingepland om eigen, persoonlijke fotografie te realiseren die de sfeer en benadering van Zorggroep Vitez perfect vastleggen.

Resultaat

Het resultaat? Een prachtige, moderne website met een sterke visuele identiteit die precies uitstraalt waar Zorggroep Vitez voor staat. De nieuwe illustraties en fotografie voegen een persoonlijke en authentieke touch toe, die de warmte en professionaliteit van de zorggroep benadrukken. En het beste van alles? De dames van Zorggroep Vitez zijn ontzettend blij met het resultaat en trots op hun nieuwe online aanwezigheid.

We zijn trots dat we Zorggroep Vitez hebben kunnen helpen met hun digitale transformatie. En wie weet, misschien plukken we binnenkort de vruchten van onze samenwerking net zoals het boekweit in Weiteveen!