Na 15 jaar over op een andere naam, dat is een hele stap. Toch heeft Lampe Therapie en Lampe Vitaal deze stap genomen. Waarom? Om nog beter te kunnen uitdragen waar ze voor staan. Een heldere blik op gezondheid. Zo luidt ook de slogan van Heldr: ‘samen naar beter’. Wij verzorgden de positionering, de branding en de uitvoering voor Heldr.

positionering

We zijn gestart met een positionering. Wat is het ‘nieuwe Lampe’? Wat wil je zijn en waar ga je naar toe? We gingen in gesprek en tekenden samen uit waar we naartoe moeten. Het resultaat is een eenduidig en scherp merkkompas. Een duidelijke leidraad voor het nieuwe merk.

Is de nieuwe naam heldr?

Deze vernieuwde positionering vroeg ook om een nieuwe naam. Wij maken een longlist en vervolgens een shortlist met diverse namen die passen bij het zijn van het nieuwe merk.

Veel valt vaak af als we onderzoek gaan doen naar concurrentie en beschikbare namen, maar er stak er eentje met kop en schouders bovenuit. HELDR. De naam is nuchter, open en eerlijk, net zoals de praktijk.

samen naar beter; de branding en positionering van Heldr.

stap voor stap ontwikkelen

Dan hebben we de naam HELDR. En dan? Dan ontwikkelen we voor de visuele basis een logo en creatief concept! Van tone-of-voice tot beeldentaal, van kleuren tot fotografiestijl. Over alles is nagedacht. Lekker helder verhaal dus.

geometrie in uitvoering voor heldr.

De heldere kleuren en de simpele geometrische vormen staan voor diverse mensen, diverse partners en diverse manieren van behandelen. Zo geven we aan dat het helpen van elk persoon maatwerk is, met een eigen een persoonlijke behandeling.

Net zoals een kind met een blokkendoos, zo past een vorm alleen in de doos als de opening erbij past.

En dan nog de landingspagina, het online visitekaartje! Bekijk hem hier. De website is op basis van ons ontwerp gemaakt door onze partners van X-Interactive en ons idee van de wijze van fotografie is weer eens geweldig vastgelegd door Peter Timmer Fotografie.

En zo verzorgden we de branding, de positionering en de uitvoering voor Heldr.! Wil jij nu weten wat we voor jouw organisatie kunnen doen? Neem eens contact op, of kom een kop koffie halen!