Een nieuw online clubhuis voor alle Drentse ondernemers!

In nauwe samenwerking met Ik Ben Drents Ondernemer hebben we een langgekoesterde wens tot leven gebracht. Het begon allemaal met een enkele vraag: “Hoe kunnen we ondernemers in Drenthe effectiever ondersteunen via onze website?” De oude website bestond namelijk al een tijdje en was gebaseerd op het zenden van informatie vanuit Ik Ben Drents Ondernemer.

Ondernemersvriendelijk in elk opzicht

Met bruisende brainstormsessies smeedden we een plan. Het resultaat? Een gebruiksvriendelijke, gastvrije website waar elke Drentse ondernemer naartoe kan voor antwoorden en hulp. We laten zien dat toegankelijke ondersteuning altijd binnen handbereik is. Op elke vraag krijg je een verwijzing naar een thema en een bijhorende adviseur die jou verder kan helpen.

De schatkist van ‘Ik Ben Drents Ondernemer’

Onze website laat niet alleen zien wat ‘Ik Ben Drents Ondernemer’ doet, maar ook waarom het ertoe doet. Met een kijkje in het leven van andere ondernemers in Drenthe ontdek je wat er écht speelt in onze regio op ondernemersgebied. De ondernemer in beeld!

Groots lanceringsevent: Bekijk het maar!

De kers op de taart was de spectaculaire lancering tijdens het ‘Bekijk het maar’ evenement van ‘Ik Ben Drents Ondernemer’. Samen met onze partner X-Interactive staat er een mooie website waar we een hele tijd mee vooruit kunnen.

Check ‘m snel via ikbendrentsondernemer.nl