(Buiten)gewoon genieten in Nooitgedacht. En dat is nóg lekkerder met een magazine in het zonnetje op een ligstoel of in een knusse stoel bij een haardvuurtje, toch? Dat dachten onze vrienden van vakantieresort Hof van Saksen ook! Dus hadden ze het idee om elk halfjaar met een seizoengebonden magazine te komen. Zo kan je buitengewoon genieten met het Hof van Saksen magazine. In ‘Sereen’ worden de ultieme gelukmomentjes op en rondom het resort beschreven.

het magazine

Meteen ook een geluksmomentje voor ons; want we werden door onze vrienden gebeld om in de copywriting van het magazine te voorzien. Van interviews en diepgaande artikelen, tot het maken van luchtige kinderrecepten, alles passeert de revue! Logisch ook als je er even bij stilstaat. Bij Hof van Saksen is er voor ieder wat wils. Daarom moet het magazine ook boordevol tips staan voor alle gasten die komen genieten van de luxe en de rust.

genieten rondom hof van saksen
buitengewoon glijden bij hof van saksen

enthousiasme voor de plek

Toch hebben alle verschillende rubrieken één ding gemeen; de mens en haar (vakantie)gevoel staat centraal. Jouw passies en hoe jij je erbij voelt mogen uitgelicht worden. Dat maakt het alsof ieder magazine de gast persoonlijk aanspreekt. Je ziet het terug in de artikelen over werknemers. Hierin bespreken ze vol enthousiasme hun groei , maar ook in de stukken over tal van faciliteiten op het resort. Je komt tot rust bij het lezen, maar krijgt tegelijkertijd energie om eropuit te gaan en te ontdekken!

genieten van gerechten bij hof van saksen

We zijn nog lang niet uitgeschreven bij Hof van Saksen, en gaan vooral door met het ontdekken van de mooie verhalen. Wij blijven ook buitengewoon genieten met Hof van Saksen magazine!

Wil jij nu meer weten over interviews en het schrijven van artikelen? Kom dan eens langs bij ons voor een kop koffie of thee!