“Onze meubelzaak is echt een begrip in de regio, maar het mag eigenlijk wel wat vlotter.”

Zo kwam de vraag bij ons binnen vanuit Schippers Wonen en Slapen. Schippers wonen en slapen is echt begrip in de regio. Toch vroegen ze ons om te sleutelen aan het bekende logo. Voelde spannend voor de woonwinkel, maar laat dat maar aan ons over!


Met begrip voor het sentiment hebben wij een nieuwe frisse stijl gemaakt voor Schippers, met hier en daar een knipoog naar het oude vertrouwde gevoel.

Een logotraject voor een woonwinkel begint bij ons met een diepgaande analyse van de identiteit, waarden en doelstellingen van de klant. We duiken diep in de wereld van interieurdesign en de specifieke markt om een grondig begrip te krijgen van de unieke positionering van de woonwinkel. (Lees: onder andere shoppen!) Dit vormt mede de basis voor ons creatieve proces.

Vervolgens gaan onze ontwerpers en vormgevers aan de bak. Ze combineerden hun creativiteit met de strategische inzichten om meerdere logoconcepten te ontwikkelen die perfect passen bij de merkidentiteit van Schippers. We letten op kleuren, vormen en typografie die een gevoel van stijl, comfort en kwaliteit overbrengen.

Na intensieve interne revisies presenteerden we de beste concepten aan de klant. En of ze enthousiast waren? Zeker weten! Een aantal minimale aanpassingen en we zijn er. Ten slotte leveren we het definitieve logo, samen met richtlijnen voor consistent gebruik. Het resultaat is niet zomaar een logo, maar een krachtig merkembleem dat de woonwinkel onderscheidt in een competitieve markt en een blijvende indruk achterlaat bij klanten. Zo woon en slaap je heerlijk bij Schippers!

moderne aanpak schippers wonen en slapen
wonen schippers image

Schippers wonen en slapen nog meer begrip in de regoi!

De nieuwe stijl is vriendelijk van aard en geeft ruimte voor eigen inbreng. Het puntje op de i in het logo zet je zelf met inbreng van jouw persoonlijke woonstijl! Deze puntjes op de i tref je daarom ook verder aan in de hele stijl. Homemade, By S. en S. zijn nu allemaal herkenbare elementen die gonzen door heel Drenthe. Daar wonen en slapen we heerlijk mee. Schippers wonen en slapen: begrip in de regio dat nóg verder uitgebouwd wordt.

Meer weten over wat wij allemaal kunnen met jouw bedrijfsuitstraling? Dan maken we toch gewoon gezellig een afspraak!

schippers wonen en slapen beeldmerk tote