Ze zagen de energiemarkt vol grote concerns en grote winsten. Dát moest anders. Al jaren klinkt er een schreeuw om vriendelijkere en persoonlijkere aanpak van energieverkoop, maar vooral om een transparantere aanpak. Wij verzorgden ze in branding voor Nnet slimmere energie.

Rasondernemers van Nnet Energy sprongen in het gat in de markt, en hadden een duidelijk doel voor ogen. Zowel zakelijk als particulier en zowel groot als klein in afname moest geholpen worden met een duidelijke en lage energieprijs voor Nederlandse energie. Daar worden we uiteindelijk allemaal beter van.

nnet iets slimmere energie

Toen moest er dus een merk opgezet worden, van A tot Z. Of wij dat wel ‘even’ wilden doen? Tuurlijk! Eerst maar even kijken wat voor onderneming het is. Aan de hand van ons eigen ‘bouw je merk’ document hebben we uitgetekend hoe de onderneming zich eigenlijk plaatst in haar markt, hoe ze kijken naar de toekomst en wat voor archetype het bedrijf nu eigenlijk heeft. Strategische sessies hebben tot nieuwe inzichten geleid, en we wisten de mannen met de groene (energie)vingers meteen te positioneren zoals zij dat ook zagen. Nnet iets groener, Nnet iets persoonlijker en Nnet iets transparanter.

nnet iets persoonlijker

En die positionering? Daar zijn we flink mee aan de haal gegaan, en hebben we een document opgesteld waarin visie, missie, kansen, doelen, problemen en tactieken aan de kaak gesteld worden. De enige echte Brand Strategy Roadmap. Klinkt veel, maar voor Nnet Energy weten we dat natuurlijk in één overzicht te gieten, zodat iedereen weet waar er op gestuurd wordt. Nnet iets makkelijker.

creatief concept nnet iets slimmer
creatief concept nnet iets slimmer

En goh, een creatief concept kon toch niet ontbreken? Starten met brainstorms, en eindigen met een volledig concept waar het hele merk in uitgedragen wordt. Trots maar persoonlijk, en vernieuwend maar herkenbaar. Een frisse uitstraling om een nieuwe wind te doen laten waaien in de energiemarkt van Nederland. Zo verzorgden we de branding voor Nnet slimmere energie.

Jij verdient ook Nnet iets betere energie. Misschien kunnen wij jou ook wel helpen om iets slimmer te werken! Neem contact op met ons!

concept branding nnet online