Een ambitieuze plattelandscorporatie met een woningbezit van circa 6000 woningen in het noorden. En wij ondersteunen in de creatie van communicatie-uitingen. Vinden we fantastisch om te doen! We gingen samen slimmer werken met Woonservice.

Voor Woonservice maken we al een aantal jaren de leukste creaties. Zo houden we ons bezig met vormgeven van bouwhekspandoeken of bouwborden, het maken van nieuwspagina’s, krantenadvertenties en nog véél meer!

woonservice zet stappen en werkt slimmer
bewonersparticipatie woonservice in magazines verwerkt

Eigenlijk zien we onszelf gewoon als collega’s van de corporatie. Want al jaren maken we samen de leukste dingen. Zo hebben we laatst bijvoorbeeld voorzien in arbeidsmarktcommunicatie, wisten we de huisstijl te herontwikkelen en knalden we spraakmakende interviews in het juiste format! Doordat we al jaren samenwerken hebben we aan een half woord genoeg; een echte Drentse samenwerking dus!

Woonservice plein

Een organisatie met vele facetten, vele mensen, vele uitdagingen en vooral veel aanpakkers. Het is vanaf de buitenkant soms een beetje onduidelijk om te zien hoe een organisatie in elkaar zit, en wie er eigenlijk allemaal diensten verzorgen bij de woningcorporatie. Dus hebben wij het interactief opgelost! Je ziet nu gemakkelijk, en in stijl, bij wie je moet zijn om jouw vraag te stellen, hoe de organisatie in elkaar steekt en wat woonservice is. Dit is woonservice, en dit is ons digitale plein. Zo kunnen we samen slimmer werken met Woonservice.

woonservice, slimmer uitgebeeld met plein

samen slimmer werken

Ja echt! Samen slimmer werken met Woonservice gaat gewoon door. Als echte Drentse partners weten we snel wat er speelt in de woonplaatsen, zijn de lijntjes tussen collega’s kort en hebben we natuurlijk de gehele vormgeving in-house. Ook zijn we op de hoogte van de doelen en de wensen als communicatiebureau, dus het is een samenwerking uit duizenden! We bouwen daarom met veel plezier verder aan de marketing en communicatie van Woonservice en alle betrokken partijen!

Weten wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem dan contact op!

samen slimmer werken met woonservice