Sushi en cocktails. Hoe goed is dat recept voor een heerlijk avondje aan het Raadhuisplein? Precies! Onze vrienden van Zen Sushi & Bar hadden dat idee ook en wilden met het concept Emmen en omgeving blij maken. Daarvoor moest er wel eerst een heel merk opgezet worden, inclusief positionering, stijlen en website. Dus klopten de horecaondernemers aan bij de Nijbracht 128. Na een paar gesprekken wisten we precies wat ze wilden, en waren we beide enthousiast. Maar eerst… een naam!

Een heel nieuw merk

Hip, fris en authentiek Japans. Dat zijn de pijlers geweest voor het startschot. Dus wij gingen aan de bak met een heel nieuw merk voor Zen Sushi & Bar! Brainstorms over stijlen, over kleuren, over positionering, over omgeving en over meer. Alles moest kloppen. De naam moest haast wel Zen Sushi & Bar worden, toch?

een heel nieuw merk in posters

Yin en Yang

Een eigen lettertype in het logo, gebaseerd op Japanse letterkunst en een Tori zoals het land er zoveel van kent, kon natuurlijk niet ontbreken. Hiernavolgend kwamen alle andere onderdelen van de uitstraling tot uiting in een creatief concept, waarin een balans bestond tussen meerdere onderdelen. Het klassieke Yin en Yang verhaal, met licht-donker, groot-klein en meer. Helemaal vertaald in de huisstijl, en zelfs in het restaurant.

een heel nieuw merk voor Zen online
een heel nieuw merk voor Zen online
een heel nieuw merk voor Zen online

uitrol voor zen sushi & bar

Zoals we al schreven, zijn we in Bullet Trainvaart doorgegaan met de uitvoering van de concepten. Zo leverden we nog voor de feestelijke kick-off een volledige website, speciale menukaart, voedselfotografie en meer. Allemaal volledig in stijl natuurlijk! Of we de stijl ook door konden voeren in online marketing en social media? No problemo!

Zo maakten we een heel nieuw merk voor Zen Sushi & Bar, en zeg nu zelf, het resultaat mag er zijn toch?

Wil je nu weten wat wij allemaal kunnen voor jouw organisatie? Kijk dan eens bij onze diensten of neem gezellig contact op!

een heel nieuw merk voor Zen in restaurant
een heel nieuw merk voor Zen in restaurant