Greenwise Campus is hét netwerk voor kennisontwikkeling, innovatie en ondernemerschap. Hier bundelen bedrijven, onderwijsorganisaties en overheden de krachten. Zij werken samen aan groene en slimme oplossingen voor vandaag en morgen. Bij een nieuwe campus hoort een passende en eenduidige uitstraling. Wij deden de positionering voor Greenwise; wise people, smart connections.

Wat hebben we gedaan?

Voor Greenwise Campus zijn we begonnen met een logotraject. Daaruit voortvloeiend het creatieve concept, inclusief kleurenpalet en fotografie. En als je toch lekker bezig bent? Dan hoort ook de vertaling van de nieuwe vormgeving in de diverse communicatiemiddelen zoals; promotiemateriaal en de website erbij. Waaronder ook nog eens de vertaling en uitvoering van events onder de noemer Greenwise Campus in de oude busremise in Emmen.

Met alles wat we tot dusver gemaakt hebben, hebben we de samenwerkingen voor een groenere en slimmere wereld, tezamen met een internationaal karakter en jeugdigheid gecombineerd. Dit alles moet zorgen voor meer aandacht voor de creatieve oplossingen in circular plastics, energie, slimme maakindustrie en technologie in zorg en welzijn.

Op dit moment (2023) zijn wij samen met IN10 I design & innovation agency en het marketing & communicatie team van Greenwise Campus bezig met het uitrollen van de nieuwe website Greenwise Campus. Verwachtte oplevering is laatste kwartaal van 2023. Zo werken we nu ook nog hard aan de uitrol van onder meer de positionering van Greenwise; wise people, smart connections. Dus blijf op de hoogte!

wise people, smart connections

We ondersteunen Greenwise Campus bij het verder uitrollen van het concept en het verder ontwikkelen en uitvoeren van hun marketing & communicatie. We zijn als het ware het verlengde van de marketingcommunicatie afdeling van Greenwise Campus!

Greenwise campus is een samenwerking van University of Groningen, provincie Drenthe, Drenthe College, NHL Stenden, Gemeente Emmen, Universiteit van het Noorden en Regio Deal. Veel partijen, veel ambities en samen veel slagkracht! Dat kan toch alleen maar wat moois opleveren?

Weten wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen? Geef ons dan eens een belletje, en we spreken gezellig samen af!