Oude browser!

U gebruikt een verouderde browser

Wilt u gebruik maken van onze website?
Dan raden wij aan een nieuwe browser te gebruiken.

Download een nieuwe browser

info@baazenco.nl
0591 55 46 28
Terug naar overzicht

Brands Bouw is een bouwbedrijf met kennis van de nieuwste bouwproducten gecombineerd met ouderwets vakmanschap. Brands is werkzaam in de utiliteitsbouw, woningbouw, projectontwikkeling, verbouw & renovatie en restauratie.

Gevoel in plaats van stenen

De Schimmer Esch is een uniek bouwproject waarbij we zijn uitgegaan van de lifestyle die past bij de doelgroep in plaats van het gebouw zelf. Zo vaak kom je het niet tegen dat er gezinswoningen worden gebouwd in een bruisend centrum. Daar hebben we gebruik van gemaakt. We kozen voor het gevoel.

Wij maakten een glossy in plaats van een bouwbrochure met als focus: het leven dat je gaat leven als je een woning koopt aan de Schimmer Esch. Midden in het centrum is midden in het leven. Ondersteund door eigen fotografie en gave visuals kwam het blad Emmen City Living tot leven. Naast het ontwerp hebben wij ook het DTP werk gedaan en het drukwerk verzorgd.

Om een uniek stadsvilla-concept in de markt te zetten hebben we alles wat we weten over bouwbrochures over boord gegooid en zijn we bakboord gegaan….of was het nu stuurboord? Na ja, de andere kant op.

en door…

Na het verschijnen van de glossy Schimmer Esch hebben we ook de vormgeving gedaan van de glossy halfvrijstaande woningen en vrijstaande woningen aan de Rietgoornzoom en Horstenzoom in de Delftlanden, waarbij in deze brochures de focus lag op de sfeerimpressies van de nieuw te bouwen woningen en de daarbij behorende mogelijkheden en het overzicht van technische informatie.