Als marketing- en communicatiepartner zijn wij verantwoordelijk voor alle communicatie die er vanuit Ik Ben Drents Ondernemer gebeurt. Zo geven wij de contentplanning en creatie vorm, zorgen wij dat de website bijgewerkt wordt en dat alle informatie via de nieuwsbrief verspreid wordt. We begonnen met de nieuwe propositie.

Wij zijn Ik Ben Drents Ondernemer, en wij zijn er om jouw leven als ondernemer een stukje makkelijker te maken. Wij willen jou als Drents ondernemer namelijk een extra steuntje in de rug bieden, in welke fase van ondernemerschap jij ook zit. Of je nu een vraag hebt over slim ondernemen, groen ondernemen of impactvol ondernemen, bij ons ben jij aan het goede adres.

Is dat dan alles? Nee hoor!

poster Ik Ben Drents Ondernemer
 Ik Ben Drents Ondernemer vraag

Daarnaast is het onze taak om dit geweldige platform voor Drentse ondernemers breder bekend te maken en te zorgen dat iedere ondernemer weet dat hij of zij kan aankloppen voor advies of hulp. Online bekendbaarheid, offline bekendbaarheid en alles wat er tussenin zit. Dat betekent dat wij in ieder geval diep in de wereld duiken van de ondernemer.

partner ik ben drents ondernemer en verder

Ik Ben Drents Ondernemer is net zoals elke onderneming altijd in beweging. Wij staan wij ook niet stil en ontwikkelen wij een nieuwe website en programma’s samen met de adviseurs. Alles om ondernemers sneller, beter, fijner en doelgericht te kunnen helpen. Hou jij ons in de gaten als marketing- en communicatiepartner van Ik Ben Drents Ondernemer?

Of wil je weten welke diensten we allemaal combineren voor Ik Ben Drents Ondernemer? Check dan onze diensten!

Marketing- en communicatiepartner Ik Ben Drents Ondernemer concept online