Ik zie , ik zie…wat jij niet ziet.

Tijdens het Hanzejaar 2023 heeft elke stad de uitdaging om haar eigen Hanze-identiteit te ontdekken. Hoe vang je de essentie van Harderwijk in concept? Samen met HanzeHarderwijk zijn wij op zoek gegaan naar een concept dat de essentie van deze stad laat zien. En dat is Zie Hanz(e) geworden.

hanzestad hanzejaar harderwijk

Een overkoepelend concept waarbij we vanuit de ogen van ‘Hanz’ het paard kijken naar het verleden, het heden en de toekomst. Waarom een paardje?, horen we je denken. We zijn de geschiedenisboeken ingedoken en hebben gevonden dat het Hanzepaardje symbool staat voor de handel en nijverheid van Harderwijk in de middeleeuwen. Goed, dat paardje neemt je dus mee naar zijn tijd. Zie jij wat ik zie? Zie jij het DNA in jouw zelf als bewoner? Of zie je de Hanze geschiedenis zich herhalen in het heden. Door de bril van, en aan de hand van Hanz ga je de stad vanuit nieuwe perspectieven zien.

Naast het concept hebben we een brochure opgeleverd voor de aftrap van deze campagne begeleid met een mooie gimmick om het beter te zien. De essentie van Harderwijk in conceptvormen is dus ook nog eens uitgevoerd.

Meer weten over onze diensten, of benieuwd naar wat we voor jouw organisatie, instelling of bedrijf kunnen betekenen? Neem dan eens contact op!

boekwerk concept harderwijk
bril concept harderwijk