Oude browser!

U gebruikt een verouderde browser

Wilt u gebruik maken van onze website?
Dan raden wij aan een nieuwe browser te gebruiken.

Download een nieuwe browser

info@baazenco.nl
0591 55 46 28
Terug naar overzicht

Openbaar Onderwijs Emmen, een samenwerking tussen 30 basisscholen verspreid in de gemeente Emmen, was lange tijd onderdeel van de gemeente Emmen. Inmiddels is het samenwerkingsverband een zelfstandig organisatie geworden. Een proces waarbij ze ondersteuning, op gebied van communicatie, konden gebruiken. That’s where we stepped in. 

Voor Openbaar Onderwijs Emmen doen we heel veel verschillende dingen. We ontwerpen communicatiemiddelen, maar stellen ook communicatieplannen op. Daarnaast ondersteunen we op gebied van PR en bewaken we de overkoepelende huisstijl.

Ook denken we mee over arbeidsmarktcommunicatie. Zo hebben we bijvoorbeeld een nieuw concept ontworpen voor de werving van medewerkers in 2021. Oh, en we zijn het vaste aanspreekpunt voor de diverse scholen! Veel verschillende dingen dus!

Uniforme uitstraling

Een onderdeel van het zelfstandige samenwerkingsverband is dat alle scholen een uniforme uitstraling krijgen. We hebben de logo’s van de scholen opgemaakt en ondersteunen hen bij de diverse vraagstukken. Denk aan positionering en uitwerken van huisstijlmiddelen.

Fotografieconcept: Oog voor de wereld

Een belangrijk onderdeel van de huisstijl is sprekende en originele fotografie die past bij de visie van Openbaar Onderwijs Emmen: Oog voor de wereld. Om de zoveel jaar wordt dit onderdeel van de huisstijl vernieuwd. Onlangs hebben we samen met fotograaf Bianca Verhoef weer een nieuwe set beelden gemaakt We hebben hierbij leerlingen in diverse ‘werelden’ gefotografeerd in Wildlands. Echt oog voor de wereld dus!