LosánNL een eigen unieke uitstraling

Wel eens gehoord van LosánNL? Zij exporteren naar meer dan 40 landen en is één van de toonaangevende producenten van hout fineer in Europa. LosánNL biedt houtoplossingen voor iedereen die op zoek is naar een warm en hoogwaardig design en een duurzaam interieur. Bij een groeiend bedrijf in deze markt hoort een passende professionele en eenduidige uitstraling. Vonden zij en vonden wij. De nieuwe bedrijfsuitstraling voor LosánNL is een feit!

moodboard nieuwe bedrijfsuitstraling

Handen uit de mouwen voor losánnl

Voor LosánNL zijn we eerst maar eens begonnen met een naam- en logotraject, voorheen heette LosánNL namelijk Losán Benelux BV. Daaruit voortvloeiend hebben we gewerkt aan het creatieve concept. Inclusief kleurenpalet, fotografie en namen voor de verschillende collecties: Florán, Skogán, Hotán, Dasán en Sumán. Daarbij hoort ook de vertaling van de nieuwe vormgeving in de diverse communicatiemiddelen zoals; productmappen, brochures, website en een bedrijfsfilm. En uiteindelijk? De introductie en lancering van dit alles met een knallend begin voor de klanten en dealers van LosánNL.

kers op de taart van de bedrijfsuitstraling

Onlangs (mei 2023) hebben wij samen met Boter I maakt bijzonder een geheel nieuwe stand ontworpen, lancering tijdens de Interzum 2023. De kers op de taart van de nieuwe bedrijfsuitstraling voor LosanNL!

stand LosanNL
stand nieuwe bedrijfsuitstraling