Oude browser!

U gebruikt een verouderde browser

Wilt u gebruik maken van onze website?
Dan raden wij aan een nieuwe browser te gebruiken.

Download een nieuwe browser

info@baazenco.nl
0591 55 46 28
Terug naar overzicht

Smakelijk design!

Sinds 2018 doen wij de communicatie voor Wereldrestaurant Puur. In 2021 heeft het restaurant een make-over gekregen. Toen werd het tijd om de huisstijl eens flink om te gooien. Puur wilde een chique en moderne uitwerking van hun identiteit en wilde de kleur groen toevoegen aan het kleurenpalet. Met die informatie zijn we aan de slag gegaan en hebben we een nieuwe huisstijl ontworpen. Een huisstijl waarbij goede foodfotografie een belangrijke rol speelt. Daar hebben we werk van gemaakt. In samenwerking met foodfotografe Stefanie Spoelder hebben we de mooiste foto’s gemaakt op locatie.

Flyers, advertenties & abri’s

In de nieuwe huisstijl hebben we de gaafste advertenties, flyers en abri’s gemaakt! Het uitgangspunt is altijd de beleving van het heerlijke diverse wereldse eten dat Puur aanbiedt. Het water loopt ons soms ook in de mond.

Een nieuwe website

Als kers op de taart hebben we een nieuwe website ontworpen en laten bouwen. Een mooie upgrade! Belangrijk was een mooi design én gebruiksvriendelijkheid op zowel desktop als mobiel. Dat is gelukt! We zijn meer dan trots op de website!