Van moeder de gans naar trotse pauw. Espria is als overkoepelende organisatie altijd zeer servicegericht geweest naar alle labels die onder haar hingen. Hieronder vallen Treant, GGZ Drenthe, de Trans en meer. Maar het werd toch tijd om een andere rol te vervullen. Waarom? Om eens van zich te laten horen en de interne kennis en kunde te delen. Koplopers in de zorg. Dat mag best wel eens gecommuniceerd worden. Espria zorgt voor impact met ons.

Dus? Een belletje naar ons, en we konden aan de slag!

espria concept impact

Hier kan espria impact mee maken

Zo hebben we een breed positioneringstraject gehad met diverse werk en stuurgroepen om zo tot een eenduidige route te komen. Hierbij kwam er bijvoorbeeld naar voren dat het archetype ‘verzorgende specialist’ natuurlijk perfect past bij de organisatie. Daarnaast hebben we samen uitgeplozen wie Espria wil zijn, waarom het op aard is, en waarvoor het werkt. Niet geheel onbelangrijk dus, want zonder goed fundament kan je niet bouwen.

We creëerden vervolgens zowel met een positionering als visuele identiteit een rode draad. Geschikt voor de nieuwe doelen van vandaag en morgen. Maar het nieuwe jasje past ook nu al.

Nieuwe routes naar impact, voor en door Espria. Zo zorgt Espria voor impact met ons. Ook impact maken? Neem dan contact op met ons!

espria concept uitwerking impact