Oude browser!

U gebruikt een verouderde browser

Wilt u gebruik maken van onze website?
Dan raden wij aan een nieuwe browser te gebruiken.

Download een nieuwe browser

info@baazenco.nl
0591 55 46 28
Terug naar overzicht

Een ambitieuze plattelandscorporatie met een woningbezit van circa 6000 woningen in het noorden. En wij mogen ondersteunen in de creatie van communicatie-uitingen. Iets waar we supertrots op zijn! Voor Woonservice maken we al een aantal jaren de leukste creaties. Zo houden we ons bezig met vormgeven van bouwhekspandoeken of bouwborden, het maken van nieuwspagina’s, krantenadvertenties en nog veeeeel meer!

Creatieve uitbarstingen

Aan de hand van de kernwaardes van Woonservice hebben we een creatief concept ontwikkeld. Het geluk(t) concept. Dit is een overkoepelend creatief concept geworden.

Het uitgangspunt is de bewoner in staat stellen om zelf regie te houden over zijn/haar woning en situatie: woongeluk. Dit concept komt terug in alle externe middelen van Woonservice. We zien de bewoners met hun eigen verhaal over wat gelukt is en hoeveel (woon)geluk dat geeft.

Eddy de energie-expert

Uit een greep in alle creatieve concepten en uitingen die we voor Woonservice hebben gemaakt kwam Eddy bovendrijven. Vanwege zijn megafoon is hij niet te missen.

Eddy is de ‘posterboy’ die bewoners bewuster moet maken van het besparen van energie. Hij geeft tips over dingen die je moet doen (aan) en dingen die je beter kunt laten (uit). Ook daagt hij je uit om met de hele straat mee te doen aan de energiebespaarwedstrijd.