Ken je dat? Dat je naar je werk rijdt en denkt “ik vind het helemaal niet leuk wat ik doe. Ik wilde vroeger heel iets anders worden.” Je bent niet de enige. Wij bedachten een creatief concept en deden de uitvoering voor NHL Stenden.

Om deze doelgroep een mogelijkheid te bieden hun leven drastisch om te gooien, heeft NHL Stenden verschillende opties een opleiding te volgen na ast je huidige baan. Maar dit vergt lef, veel lef! Want welke beren op de weg kan jij allemaal bedenken?

abri concept campange nhl stenden
abri uitvoering campagne

creatief Concept

Voor de Werken en Studeren campagne zijn we uitgegaan van het pad dat iemand bewandelt om de stap te maken weer te gaan studeren. Niet alleen uit praktische overweging, maar juist met oog voor de gedachten die bij iemand spelen. Zo’n klassiek verhaal van pro’s en contra’s, uitgebeeld met strak vormgegeven visuals.

online Creatief concept en uitvoering NHL Stenden

In deze campagne geven we aan dat we jou begrijpen én geven we je dat extra stukje lef. de uitvoering.

De campagne is opgebouwd in SEE, THINK, DO en CARE. De mediamix bestaat uit outdoor, advertenties en online middelen. De fotografie is in samenwerking met NHL Stenden door Frank Meester en Henri Vos gedaan. De fotomodellen zijn echte studenten die een duale opleiding volgen bij NHL Stenden. Zij hadden het lef het roer om te gooien. Zij zijn de voorbeelden waarmee je je kunt identificeren. Zo maakten we het creatief concept en de uitvoering voor NHL Stenden.

Weten wat we nog meer doen voor onze klanten? Check dan onze diensten!