Brands Bouw is een bouwbedrijf met kennis van de nieuwste bouwproducten gecombineerd met ouderwets vakmanschap. Brands is werkzaam in de utiliteitsbouw, woningbouw, projectontwikkeling, verbouw & renovatie en restauratie. Al jaren hebben we goede contacten met Brands Bouw, en bouwen aan identiteit, vormgeving en communicatie van Brands Bouw.

Gevoel in plaats van mortel en baksteen

De Schimmer Esch is een uniek bouwproject waarbij we zijn uitgegaan van de lifestyle die past bij de doelgroep in plaats van het gebouw zelf. Zo vaak kom je het niet tegen dat er gezinswoningen worden gebouwd in een bruisend centrum. Daar hebben we gebruik van gemaakt. We kozen ervoor om het gevoel van reuring en rust als hoofdmoot te gebruiken.

Wij maakten een glossy in plaats van een bouwbrochure! En als focus: het leven dat je beleeft als je een woning koopt aan de Schimmer Esch. Midden in het centrum is midden in het leven. Ondersteund door eigen fotografie en gave visuals kwam het blad Emmen City Living tot leven. Naast het ontwerp hebben wij ook het DTP werk gedaan en het drukwerk verzorgd.

Om een uniek stadsvilla-concept in de markt te zetten hebben we alles wat we weten over bouwbrochures over boord gegooid en zijn we bakboord gegaan….of was het nu stuurboord? Nou ja, de andere kant op in ieder geval.

magazine brands bouw
magazine brands bouw

en door…

Na het verschijnen van de glossy Schimmer Esch hebben we ook de vormgeving gedaan van de glossy halfvrijstaande woningen en vrijstaande woningen aan de Rietgoornzoom en Horstenzoom in de Delftlanden, waarbij in deze brochures de focus lag op de sfeerimpressies van de nieuw te bouwen woningen en de daarbij behorende mogelijkheden en het overzicht van technische informatie.

Is dat dan alles? Zeker niet! We zijn regelmatig nog aan de slag voor het bouwbedrijf, en verzorgen van dtp tot communicatiestrategie en campagnes tot copywriting. Al jaren bouwen we aan de identiteit, vormgeving en communicatie van Brands Bouw, en er gaan nog vele jaren volgen! Meer weten? Neem dan eens contact op!

marktconcept brands bouw branding identiteit vormgeving