Compose It is sinds oktober 2021 een uniek internationaal platform. Op dit platform worden initiatieven, kennis en onderwijsfaciliteiten van bedrijven en instellingen met betrekking tot (bio)composiet verenigd en geborgd. Het gaat hierbij om zowel technologie als materiaal. Voorheen was er een ander platform, genaamd World Class Composites Solutions (WCCS), deze moest een nieuwe vorm krijgen en dat is het moment dat wij zijn ingestapt. We hebben samen het platform gemaakt voor Compose It.

Platform gemaakt voor Compose It


nieuwe technieken krijgen een nieuw gezicht

Voor het nieuw te vormen internationale platform (bio)composieten hebben wij het naamgevingstraject gedaan, waaruit uiteindelijk Compose It gekozen is. Na het vaststellen van de naam, vormgeving van het logo hebben wij het creatieve concept uitgewerkt, de vertaling in beeld & tekst gemaakt en deze vastgelegd in het ‘brandbook’. Deze geeft houvast voor iedereen die met het merk werkt.

Daarnaast hebben we eerst een navigatiestructuur voor de nieuwe website uitgewerkt en aan de hand van het concept en het logo een tijdelijke landingspage gemaakt voor het merk.

platform van compose it ook social

Vanuit de landingspage hebben we de website doorontwikkeld en is deze oktober 2021 gelanceerd. Tevens zorgen wij voor de content creatie en het social media beheer van de LinkedIn pagina, waarvoor we ook diverse campagnes inrichten. En die interviews die allemaal gedeeld worden door? Ook die maken we voor het platform van Compose It!

Weten wat we voor jouw onderneming kunnen doen? Of wil je hier gewoon een keertje over sparren? Neem dan contact op of bekijk onze diensten!

join Platform Compose It