een nieuw design!

Al sinds 2018 doen wij de communicatie voor Wereldrestaurant Puur. Onlangs verzorgden we een nieuw design voor Wereldrestaurant Puur. Het werd namelijk wel eens tijd om de huisstijl eens flink om te gooien. Puur wilde een chique en moderne uitwerking van hun identiteit en wilde de kleur groen toevoegen aan het kleurenpalet. Met die informatie zijn we aan de slag gegaan en hebben we een nieuwe huisstijl ontworpen. En een huisstijl waarbij goede foodfotografie een belangrijke rol speelt? Dáár hebben we werk van gemaakt! In samenwerking met foodfotografe Stefanie Spoelder hebben we de mooiste foto’s gemaakt op locatie, om het puntje op de spreekwoordelijke i te zetten.

En zeg nu zelf, dat is wel gelukt toch?

Een nieuwe website

En alleen met een nieuwe stijl zijn we er natuurlijk nog niet! Als kers op de taart hebben we een nieuwe website ontworpen en laten bouwen. Een mooie upgrade! Belangrijk was een mooi design én gebruiksvriendelijkheid op zowel desktop als mobiel. Dat is gelukt natuurlijk! Hoe gaaf is deze site?

nieuw webdesign voor puur
Een nieuw design voor Wereldrestaurant Puur

Flyers, advertenties & abri’s van wereldrestaurant puur

In de nieuwe huisstijl hebben we de mooiste advertenties, flyers en abri’s gemaakt! Het uitgangspunt is altijd de beleving van het heerlijke diverse wereldse eten dat Puur aanbiedt. Het enige nadeel van een nieuw design voor Wereldrestaurant Puur is dat we constant trek krijgen van wat we maken!

Meer weten over smaakvolle designs, marketing, communicatie of meer? Neem dan eens contact op! We staan te popelen!

foodfotografie in design voor wereldrestaurant puur