Afgelopen schooljaar hebben wij het vmbo en de Go vmbo game actief gepromoot, in opdracht van Stichting Platforms vmbo en het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap. Game-ontwikkeling als campagne voor GoVMBO dus! Waarom ook niet?

game-ontwikkeling campagne poster

Speel je toekomst uit in de campagne voor GoVMBO

Kernboodschap van de campagne? Speel de Go vmbo game en ontdek (samen) het vmbo! De campagne voeren wij zowel online als offline, primair gericht op de leerlingen groep 7/8, ouders en leerkrachten. Ook afgelopen jaar heeft het weer tot mooie resultaten en zichtbaarheid geleid, en daarom mogen wij ook voor het nieuwe schooljaar 2023-2024 wederom campagne voeren. De game-ontwikkeling als campagne voor GoVMBO gaat dus nog wel even verder!

Crossmediaal gamen!

Elk jaar geven wij de campagne een nieuwe frisse uitstraling die aansluit bij de leerlingen van groep 7/8. De promotiecampagne kende afgelopen jaar een ruime hoeveelheid middelen, website, nieuwsbrief, campagnes op social media, online bannering, adwords, display campagnes in combinatie met adverteren in print en mailings.

Wij gamen nog even verder, en bouwen aan de ontwikkeling van de game-campagne voor GoVMBO. Speel je mee?

online campagne go vmbo

Weten wat we nog meer kunnen, en wat onze diensten zijn? Check dan onze diensten! Of neem direct contact op.

game-ontwikkeling campagne go vmbo