Aan tafel!

Een gloednieuw project met smaken voor de hele familie, bezorgd vanuit één plek. Hoe lekker is dat? Wij mochten voor het initiatief het hele merk opzetten; van naam tot website en van copywriting tot social content. Voor het hoofdmerk Køkens zijn we dus eerst maar eens gestart met een naamtraject. Hierbij hielden we rekening met alle smaken die later zouden volgen. Een kijkje in de Køken dus!

het kijkje in de design- en strategieKøken

Het concept van Køkens is één plek waar de hele familie de mogelijkheid heeft om eten uit diverse keukens van over de hele wereld te kunnen bestellen.

Wij zijn uitgegaan van één grote familie aan tafel. Zo kwamen we op het concept om elke keuken de naam te geven van een familielid. Zo was ineens de Køken familie geboren. Als eerste was onze gezellige Mexicaanse oma aan de beurt: Abuela.

Creatief Concept

Alles valt en staat met branding. Naast lekker eten moet je blij worden worden en geknuffeld worden door ‘Oma’. En vergeet niet je bordje leeg te eten 😉 ¡Buen provecho!

En hoe lekker ziet de foodfotografie van Clicks Amsterdam eruit?!

We gingen voor dit project van strategie naar een creatief concept, en van design naar projectmanagement. Van A tot Z dus!

Wil jij nu ook weten wat we voor jouw onderneming kunnen doen? Of een kijkje in de Køken? Check dan eens onze diensten, of neem gewoon gezellig contact op.