Openbaar Onderwijs Emmen, een samenwerking tussen 30 basisscholen verspreid in de gemeente Emmen, was lange tijd onderdeel van de gemeente Emmen. Inmiddels is het een zelfstandig organisatie geworden! Communicatieondersteuning voor Openbaar Onderwijs Emmen was dus echt wel nodig. That’s where we stepped in. 

Voor Openbaar Onderwijs Emmen doen we heel veel verschillende dingen. We ontwerpen communicatiemiddelen, maar stellen ook communicatieplannen op. Hierbij kan je denken aan crisiscommunicatieplannen, positioneringen en brand strategy roadmaps! Daarnaast ondersteunen we op gebied van PR en bewaken we de overkoepelende huisstijl.

en meer communicatieondersteuning

Is dat alles? Natúúrlijk niet! We denken namelijk ook mee over hun arbeidsmarktcommunicatie. Zo hebben we bijvoorbeeld een nieuw concept ontworpen voor de werving van medewerkers in 2021. Oh, en we zijn het vaste aanspreekpunt voor de diverse scholen! Een schoolvoorbeeld van een lekkere samenwerking met volledige communicatieondersteuning voor Openbaar Onderwijs Emmen.

arbeidsmarktcommunicatie openbaar onderwijs emmen

Fotografieconcept: Oog voor de wereld

Een belangrijk onderdeel van de huisstijl is sprekende en originele fotografie die past bij de visie van Openbaar Onderwijs Emmen: Oog voor de wereld. Om de zoveel jaar wordt dit onderdeel van de huisstijl vernieuwd. Onlangs hebben we samen met fotograaf Bianca Verhoef weer een nieuwe set beelden gemaakt We hebben hierbij leerlingen in diverse ‘werelden’ gefotografeerd in Wildlands. Echt oog voor de wereld dus!

openbaar onderwijs emmen wildlands

Uniforme uitstraling

Een onderdeel van het zelfstandige samenwerkingsverband is dat alle scholen een uniforme uitstraling krijgen. We hebben de logo’s van de scholen opgemaakt en ondersteunen hen bij de diverse vraagstukken. Denk aan positionering en uitwerken van huisstijlmiddelen.

Communicatieondersteuning voor Openbaar Onderwijs Emmen

Kunnen we jouw organisatie ook ergens mee helpen? Dan staan we voor je klaar!