Oude browser!

U gebruikt een verouderde browser

Wilt u gebruik maken van onze website?
Dan raden wij aan een nieuwe browser te gebruiken.

Download een nieuwe browser

info@baazenco.nl
0591 55 46 28

Onze baazen halen alles uit de kast om jou een unieke vormgeving of verbazende campagne te bezorgen. Al tien jaar zijn wij gedreven vormgevers en content creators met een diepgewortelde passie voor wat we doen. Wij zijn niet vies van werken. Sterker nog, wij popelen om aan de slag te gaan en ons ding te doen.

Visuele identiteit / huisstijl +

De stijl van het huis moet de perfecte vertaling zijn van wie jij bent. Onze designers zijn meesters in de creatieve vertaling van jouw merkessentie naar een puur ontwerp dat jouw merk een onderscheidend gezicht geeft. We ontwerpen je logo, beeld- en vormtaal, typografie en kleurenset.

Naamcreatie

Start jij een nieuw merk, een nieuw bedrijf óf is er door een fusie of reorganisatie een behoefte aan een nieuwe naam? Wij helpen graag met het bedenken we de nieuwe naam. Wij kijken ook naar concurrentie, vrije URL’s en alternatieven en regelen een eventuele merkregistratie.

Design & drukwerk

Magazines, brochures, uitnodigingen, signing…

Noem het maar op en onze designers staan te springen om het voor je te maken

Creatief concept

Een creatief concept gaat verder dan een logo en/of je visuele identiteit. Om jouw identiteit te laten landen, ontwerpen wij een creatief concept. Dit is het ‘haakje’ van al je communicatie.

We ontwikkelen een sterke pay-off, vormen jouw merkverhaal en bepalen de tone of voice. Jouw visuele identiteit/huisstijl en creatieve concept zijn de basis voor alle te produceren interne en externe communicatiemiddelen. Van visitekaartje en envelop, je website en social media. Zelfs je signing en advertenties. You got it all met een creatief concept.

Website

Wij ontwerpen een online omgeving die jouw identiteit ondersteunt en de doelstelling ondersteunt. In samenwerking met onze partners, of die van jou, zorgen wij voor de technische realisatie.

Naamcreatie | Logo | Visuele identiteit/huisstijl | Creatief Concept | Website | Design & drukwerk