Oude browser!

U gebruikt een verouderde browser

Wilt u gebruik maken van onze website?
Dan raden wij aan een nieuwe browser te gebruiken.

Download een nieuwe browser

info@baazenco.nl
0591 55 46 28
Terug naar overzicht

Compose It is een uniek internationaal platform en is oktober 2021 gelanceerd. Op dit platform worden initiatieven, kennis en onderwijsfaciliteiten van bedrijven en instellingen met betrekking tot (bio)composiet verenigd en geborgd. Het gaat hierbij om zowel technologie als materiaal. Voorheen was er een ander platform, genaamd World Class Composites Solutions (WCCS), deze moest een nieuwe vorm krijgen en dat is het moment dat wij zijn ingestapt.

Brandbook

Voor het nieuw te vormen internationale platform (bio)composieten hebben wij het naamgevingstraject gedaan, waaruit uiteindelijk Compose It gekozen is. Na het vaststellen van de naam, vormgeving van het logo hebben wij het creatieve concept uitgewerkt, de vertaling in beeld & tekst gemaakt en deze vastgelegd in het ‘brandbook’. Deze geeft houvast voor iedereen die met het merk werkt.

Daarnaast hebben we eerst een navigatiestructuur voor de nieuwe website uitgewerkt en aan de hand van het concept en het logo een tijdelijke landingspage gemaakt voor het merk.

Social media

Vanuit de landingspage hebben we de website doorontwikkeld en is deze oktober 2021 gelanceerd. Tevens zorgen wij voor de content creatie en het social media beheer van de LinkedIN pagina, waarvoor we ook diverse campagnes inrichten.