Oude browser!

U gebruikt een verouderde browser

Wilt u gebruik maken van onze website?
Dan raden wij aan een nieuwe browser te gebruiken.

Download een nieuwe browser

info@baazenco.nl
0591 55 46 28
Terug naar overzicht

Af!

Iedere student stippelt zijn of haar eigen pad uit. Soms kies je gelijk de juiste studie en soms switch je nog een keer. Het komt ook voor dat je je vooropleiding afrondt en gelijk wil doorstromen naar een vervolgopleiding. Voor die studenten die een ander pad volgen hebben ze op NHL Stenden, naast een regulier startmoment in september, een instroommoment in februari. Wij mochten een grote campagne voeren voor alle late starters, kickstarters, valse starters en andere starters!

Wat hebben we gedaan?

Samen met NHL Stenden hebben we de verschillende starters in kaart gebracht. Zo hebben we onderscheid gemaakt in kickstarters, valse starters en late starters. De campagne bouwden we op met de See-Think-Do methode in ons achterhoofd. Onder kickstarters verstaan we studenten, die na hun vooropleiding, zo snel mogelijk een nieuwe studie willen starten. De valse starter heeft een verkeerde keus gemaakt in september en wil geen tijd verliezen. Onder de late starter vallen zij die bijvoorbeeld eerst een tussenjaar hebben genomen en daarna direct willen starten met hun opleiding.

En toen?

Behoor jij tot de doelgroep? Heel grote kans dat je de campagne voorbij hebt zien komen! We hebben hem afgetrapt met een flinke dekking driehoeksborden in de noordelijke provincies. Ook hebben we LED borden met een animerend beeld ingezet op diverse plekken en hebben we dagbladen en huis-aan-huis bladen ingezet. Niet te vergeten, we hebben extra power op online marketing gezet in samenwerking met het online bureau van NHL Stenden.