Oude browser!

U gebruikt een verouderde browser

Wilt u gebruik maken van onze website?
Dan raden wij aan een nieuwe browser te gebruiken.

Download een nieuwe browser

info@baazenco.nl
0591 55 46 28

Samen gaan we op zoek naar de identiteit van je merk, stellen we een stevige positionering vast of maken we een communicatie- & contentstrategie die al je doelen behaalt.

Merkidentiteit & positionering

We gaan samen met jou op zoek naar de kern van jouw merk of bedrijf. We doen dit aan de hand van onze eigen methode ‘bouw aan je merk’. We maken een blauwdruk voor jouw merkpersoonlijkheid, de merkwaarden en merkbelofte. We bepalen samen de identiteit en positionering van jouw bedrijf. Kortgezegd: waarvoor ben jij op aard.

Customer journey

Ga mee op reis met je klant. Aan de hand van werksessies brengen wij de contactmomenten van jouw klant in kaart. Zo krijg je inzicht in wie je klanten zijn, waar en wanneer ze in aanraking met jouw merk of bedrijf komen. Op die momenten kan je het verschil maken.

Doelgerichte communicatiestrategie

‘De juiste vent op het juiste moment’. Zo werkt het ook in communicatie. Jouw verhaal komt pas écht binnen bij je doelgroep als je een relevante boodschap op het goede moment aanbiedt.

Wij bouwen een campagne op in de fases see, think, do en care in combinatie met de identiteit van jouw merk. Zo zorgen we voor verbaazende effecten.

Contentstrategie

Wanneer deel je wat en waar? Daar ontwikkelen wij een contentstrategie voor. Welke content is wanneer nodig, op welke kanalen plaatsen we wat en welke conversies (actie van een klant) willen we bereiken. Wij gaan altijd uit van haalbare doelstellingen, ook wel KPI’s genoemd. Dit komt neer op het in de gaten houden van de resultaten en tijdig bijsturen waarnodig.

Uiteraard maken we ook een contentkalender waarin we, met behulp van een planning, overzichtelijk maken wanneer er iets geplaatst wordt.

Merkidentiteit & positionering | Customer journey | Communicatiestrategie | Contentstrategie